Če potrebujete pomoč pri nakupovanju v naši prenovljeni spletni trgovini Mercator Online, smo tukaj za Vas na brezplačni telefonski številki 080 2081 ali na e-naslovu: spletna.trgovina@mercator.si

0

registracija

Če informacije, ki jo iščete, ne najdete med spodnjimi opcijami, smo vam na voljo na 080 2081 in na spletna.trgovina@mercator.si.

Kako se registriram

Za najboljšo izkušnjo v naši spletni trgovini Mercator Online se morate registrirati. Ne skrbite, postopek registracije je enostaven in ne boli. Registrirate se v štirih preprostih korakih:

 • Najprej kliknite na gumb Registracija v zgornjem desnem kotu.
 • V prijavnem obrazcu izpolnite vsa polja in kliknite na gumb Registrirajte se.
 • Na vaš e-naslov, ki ste ga uporabili za registracijo, smo poslali povezavo, ki jo morate klikniti za dokončno potrditev registracije.
 • Vse, kar ostane, je, da se prijavite v svoj profil na Mercator Online.

Ko ste uspešno registrirani, lahko dodajate izdelke v košarico in opravljate spletne nakupe.

Pozabljeno geslo

Ne skrbite, nekatere stvari se lahko tudi pozabijo, le na rojstne dneve svojih družinskih članov se vedno spomnite. Pozabljeno geslo lahko zamenjate v štirih preprostih korakih:

 • Najprej kliknite na gumb Prijavite se v desnem zgornjem kotu.
 • V prijavnem obrazcu kliknite na gumb Ste pozabili geslo?.
 • V obrazec vpišite svoj e-naslov, s katerim ste registrirani v spletni trgovini Mercator Online, in kliknite na gumb Ponastavi geslo.
 • Na vaš e-naslov smo poslali povezavo, ki vas bo pripeljala do obrazca, kjer boste določili novo geslo za vaš profil.

Sedaj se lahko ponovno prijavite v svoj profil z novim geslom in si na dom naročite vse, kar si želite.

Spreminjanje osebnih podatkov

Ljudje se spreminjamo in z nami tudi osebni podatki. Še dobro, da je spreminjanje osebnih podatkov v Mercator Online sila enostavno. Če morate osvežiti katerega od svojih osebnih podatkov, samo sledite spodnjim korakom.

 • Najprej se prijavite v svoj profil s klikom na gumb Prijavite se v desnem zgornjem kotu.
 • Ko ste prijavljeni, s klikom na svoje ime desno zgoraj vstopite v svoj profil.
 • V stranskem meniju kliknite na gumb Podatki in nastavitve.
 • V oknu Osebni podatki kliknite na gumb Uredite.
 • Odpre se vam obrazec, kjer lahko spremenite svoje podatke.
 • Ko končate, ne pozabite klikniti na gumb Potrdi, da se podatki shranijo.

To je vse. Uspešno ste spremenili svoje podatke.

Dodajanje Pika kartice

Povezati Pika kartico znotraj spletne trgovine Mercator Online je enostavno. Pripravljeni? In gremo!

Svojo Pika kartico morate najprej povezati s svojim portalom Moja Pika. Tam vpišete številko svoje Pika kartice in kliknete na gumb Začnite postopek povezave. In to je vse.

Zdaj boste lahko svoj nakup v spletni trgovini Mercator Online plačali z zeleno ali zlato plačilno Pika kartico kar preko spleta. Med plačilnimi sredstvi v postopku oddaje spletnega naročila se bo pojavila možnost plačila s Pika kartico, na desni strani pa boste lahko v meniju tudi označili, koliko zbranih pik želite koristiti ob nakupu. Več o plačilu s Pika kartico ter koriščenju zbranih bonitetnih pik izveste tukaj.

Če naletite na kakršnekoli težave, smo tu za vas na telefonski številki 080 2081 ali na elektronskem naslovu spletna.trgovina@mercator.si. Skupaj nam bo uspelo!

Za pravne osebe

V naši spletni trgovini Mercator Online ste dobrodošli tako mali kot veliki podjetniki.

Spletni nakup poteka enako kot za fizične osebe, le da si najprej ustvarite profil za pravno osebo tako, da pri registraciji odkljukate okence za pravne osebe in izpolnite nekaj dodatnih polij – zaupate nam svojo davčno številko, naziv podjetja in ali ste davčni zavezanec.

Kot pravna oseba lahko z Mercatorjem uredite posebno pogodbo, ki vam omogoča možnost odložitve plačila in nakup z naročilnico.

Če imate kakršnokoli vprašanje, smo vam na voljo na telefonski številki 080 20 81 ali na e-naslovu spletna.trgovina@mercator.si.

SearchWishlistUser AccountUser Account ThinCartArrow Left FullArrow Right FullArrow LeftArrow RightArrow RightArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetCredit CardCashVISAVISA AltVISA Altmatercardmatercard altpaypalDHLHermesCheckCash registerCheck-additionalCheck-circleCheck Circle ThinWarning CircleStarHalf StarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upChevron DownKlarnaGridListFiltersNO IMAGEAVAILABLEFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendarCalendar CheckMinusVisibleVisibleCook ComplexityCook Complexity EmptyMercator Logo MobileBook OpenBriefcaseMap MarkerMap Marker AltBox OpenTruckTrashLogo smallMailFacebookInstagramTiktokPinterestClockBookmarkBasketTwitterLinkedinYoutubeM SoseskaAmerican ExpressMastercardMastercard MaestroDiners Club InternationalPaypalVisaPika CardApp StoreGoogle playFile AltBox CheckShipPencilVectorLightbulblightningfirewheatdnapencilRefreshPika točkeOrderPayment typeFilterDirection rightDirection leftShareLogoutCancelFile uploadFile uploadCheckmarkInfoExclamation