Podrobnosti izdelka
Mnenja
Sestavine
Meso iz filejev RIBE ALJAŠKI POLAK (Theregra chalcogramma) 65 %, krušne drobtine 16 % (PŠENIČNA moka, voda, sol, začimbe, kvas) repično olje, PŠENIČNA moka, krompirjev škrob, voda, sol.
Alergeni
Prisotnost glutena v izdelku
DA
Vsebuje ribe
DA
Navodila za uporabo
Navodila za uporabo
Pečica: na pekač položite papir za peko in nanj položite neodmrznjene ribje palčke. Pecite jih v predhodno ogreti pečici na zgornji višini na 220 stopinj Celizija 15-17 minut brez ventilatorja ali na srednji višini na 220 stopinj Celizija 13-15 minut z vključenim ventilatorjem z enkratnim obračanjem po 10 minutah pečenja. Ponov in friteza: Potopite neodmrznjene ribje palčke v vroče olje (170 stopinj Celzija) in jih cvrite 3,5 do 4 minute v ponvi, z enkratnim obračanjem tekom cvrenja.
Hranilne vrednosti
Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost
852/203 kJ/kcal
maščobe
8,6 g
- od tega nasičene maščobe
0,7 g
ogljikovi hidrati
18 g
- od tega sladkorji
0,8 g
prehranske vlaknine
0,8 g
beljakovine
13 g
sol
0,75 g
Vitamini in minerali
Vitamin B12 (na enoto)
0,78 µg / 100 g
Kontaktni naslov dobavitelja
LEDO D.O.O. BRNČIČEVA ULICA 45, 1231 LJUBLJANA - ČRNUČE, SLOVENIJA