Če potrebujete pomoč pri nakupovanju v naši prenovljeni spletni trgovini Mercator Online, smo tukaj za Vas na brezplačni telefonski številki 080 2081 ali na e-naslovu: spletna.trgovina@mercator.si

0

kuponi in ugodnosti


Če informacije, ki jo iščete, ne najdete med spodnjimi opcijami, smo vam na voljo na 080 2081 in na spletna.trgovina@mercator.si.


Izberite, pri kateri ugodnosti vam lahko pomagamo. 


Aktualni kuponi


Vsi se strinjamo, da so popusti nekaj najlepšega.

Kupci lahko prejmete splošne kupone, ki so navedeni v nadaljevanju. Le ti se običajno nahajajo v letakih ali ostalih promocijskih materialih. Obstajajo pa tudi kuponi, ki jih kupci prejmete v povezavi s posameznimi prodajnimi aktivnostmi. Le teh ne navajamo, jih pa kupci prav tako lahko izkoristite v spletni trgovini, če je na kuponu tako navedeno.

Z vnosom promocijske kode prejmete dodaten popust na izbrane izdelke, lahko pa tudi popust na celoten nakup.

Trenutno ni aktualnih kuponov.

Brezplačni vzorčki


Ne bodite presenečeni, če bo v dostavljenem naročilu tudi kakšna malenkost več, kot ste naročili.

Zraven vašega naročila bomo namreč občasno dodali tudi brezplačne vzorčke, da lahko poskusite nekaj novega.


Za Pika kupce


Biti imetnik Pika kartice prinese veliko prednosti in ugodnosti.

Da pa boste lahko s svojo Piko plačevali in te ugodnosti koristili, morate biti registrirani v spletno trgovino Mercator Online in Portal Moja Pika. S svojo Pika kartico boste lahko plačevali preko spleta ali ob prevzemu, pridobivali pike skladno z bonitetnim sistemom in koristili Pikine ugodnosti. V Portal Moja Pika se lahko registrirate tukaj.

Dodaten Pika prihranek se obračuna v spletni trgovini ob naročilu. Popust se ne obračuna naknadno ob dostavi in predložitvi ali plačilu s Pika kartico. Popust se obračuna registriranim uporabnikom spletne trgovine, če ima uporabnik svojo Pika kartico registrirano tudi na spletnem Portalu Moja Pika.

Še niste registrirali svoje Pika kartice? Registrirajte jo na povezavi tukaj.


SPLETNA UGODNOST ZA ZLATE PIKE

Garancija zadovoljstva – če z nakupno izkušnjo svojega prvega naročila preko spletne trgovine niste zadovoljni, nam to sporočite pisno na elektronski naslov info@mercator.si. V sporočilu nam posredujte svoje uporabniško ime, številko naročila in razlog nezadovoljstva. Vašo reklamacijo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.


10 % UPOKOJENSKI POPUST IN PIKE

10 % popust in pripis pik velja na celotno naročilo v vrednosti nad 20 €, ki ga Senior odda vsak četrtek v spletni trgovini Mercator Online. Dodatni pogoj je registracija uporabnika v Klub Senior. Aktivnost velja tudi za izdelke v akciji.

Podrobneje o akciji

Popust ne velja na kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret ali drugih tobačnih izdelkov, vinjet in knjig. Popust ne velja tudi ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe, ob nakupu pnevmatik ter za Sladkor beli Agrana – 25 kg. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Popust, namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora.

Popust se obračana od končnega zneska računa, v vrednosti katerega so že upoštevani vsi obračunani popusti. Popust ni namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Odkrijte vse izdelke.


NOVA PIKA UGODNOST: TROJNE ALI DVOJNE PIKE

Kaj je lepše kot enojne pike? Dvojne pike. Kaj je lepše kot dvojne pike? Trojne pike.

Ob dnevih večkratnikov pik lahko pri nakupih s Pika kartico z vsakim nakupom nad 50€ prejmete trojne pike ali dvojne pike ob nakupu do 50 €.

Aktivnost velja za vsa naročila, ki bodo oddana na dan dvojnih ali trojnih pik, ne pa tudi za naročila, oddana v prejšnjih dneh, ki bodo dostavljena na ta dan.


Kdaj ne prejmete bonitetnih pik?

Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčenju vrednostnih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčenjem pik.

Bonitetnih pik prav tako ne podeljujemo v primeru:

 • transportne embalaže,
 • embalaže blaga,
 • vozovnic,
 • vrednostnih kartic za mobilne telefone,
 • znamk,
 • srečk,
 • parkirnih listkov,
 • vstopnic,
 • tobačnih izdelkov,
 • vinjet,
 • polnjenja darilne kartice Mercator in darilne kartice Select card,
 • storitev Klik in dvig,
 • izdelkov na vinotočih,
 • vračila embalaže – avtomati.
 • pnevmatik in kuriv
 • darilnih bonov Zvezdar in darilnih paketov Select box 

Aktivnosti večkratnikov pik se med seboj izključujejo.


Za kupceVse za piknik – dostava sveže hrane in hladne pijače

Zakaj bi na dan piknika hiteli po trgovinah in skrbeli, da bo pijača hladna, če lahko to za vas naredimo mi? V spletni trgovini za vas pripravimo svežo hrano in hladno pijačo ter vam vse skupaj dostavimo na izbrani naslov. Dostava nad 60 € za fizične in nad 150 € za pravne osebe je brezplačna.

Če želite, da vam pijačo ohladimo, nam posredujte potrjeno naročilo na naslov piknik@mercator.si. Pred oddajo naročila lahko preverite, če je dostava na izbrani naslov izvedljiva.

Načrtujete piknik? Vse izdelke naročite kar tukaj. 


Več se splača

Kupec ob nakupu dveh enakih ali različnih izdelkov znotraj izbrane kategorije prejme določen popust na cenejši izdelek. Velja za količine, običajne za gospodinjstva.

Popust velja ob nakupu 2, 4, 6 itd. kosov. Popust se obračuna na najcenejše izdelke v tej ponudbi ob izpolnitvi pogoja.

Primer: ob nakupu 4 pakiranj izdelkov iz ponudbe se na najcenejša dva prizna popust. Ob nakupu treh pakiranj pa se popust prizna na enega najcenejšega.


Priporočamo

 Za vse z novoletnimi zaobljubami priporočamo izdelke Active Zone. Višji vnos beljakovin prispeva k boljšemu uravnavanju apetita in daljši sitosti po obroku.Novi izdelki

Preverite ponudbo novih izdelkov na naših policah.


SearchWishlistUser AccountUser Account ThinCartArrow Left FullArrow Right FullArrow LeftArrow RightArrow RightArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetCredit CardCashVISAVISA AltVISA Altmatercardmatercard altpaypalDHLHermesCheckCash registerCheck-additionalCheck-circleCheck Circle ThinWarning CircleStarHalf StarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upChevron DownKlarnaGridListFiltersNO IMAGEAVAILABLEFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendarCalendar CheckMinusVisibleVisibleCook ComplexityCook Complexity EmptyMercator Logo MobileBook OpenBriefcaseMap MarkerMap Marker AltBox OpenTruckTrashLogo smallMailFacebookInstagramTiktokPinterestClockBookmarkBasketTwitterLinkedinYoutubeM SoseskaAmerican ExpressMastercardMastercard MaestroDiners Club InternationalPaypalVisaPika CardApp StoreGoogle play