Podrobnosti izdelka
Mnenja
Opis izdelka
Vakuumski kuhalnik PROFI COOK PC-SV1126. Sous Vide je način počasnega kuhanja vakuumsko shranjenih živil v vodni kopeli z ohranjanjem konstantne temperature pod vreliščem (0 °do 90 °C). Hrana ostane sočna in naravnega okusa. Proces kuhanja v vakuumu omogoča, da živila zadržijo svoje naravne okuse, in preprečuje, da bi se ti izgubili v vodi, ponvi ali v zraku, kar pomeni, da lahko uporabimo manj začimb kot pri drugih metodah. Vitamini in okusi ostanejo ohranjeni. Sous Vide kuhanje je primerno za ljudi s posebnimi alergijami ali celiakijo, ker preprečuje stik različne hrane in sestavin med seboj ali stik s posodo. Pripravite lahko: sočne mehke zrezke, okusno zelenjavo ali popolno poširano jajce. Ohišje aparata je iz nerjavečega jekla z mehkim ergonomskim ročajem. Elektronski nadzor temperature za popolno in enakomerno kuhanje (max. odstopanje +/- 0,5°C). Vključuje tudi funkcijo odmrzovanja, funkcijo priprave jogurta in funkcijo ohranjanja toplote. Pretok vode: 7 - 8 l / min. LEDmultifunkcijski zaslon za: željeno temperaturo, trenutno temperaturo, timer. Upravljanje na dotik. Nastavitev temperature od 40 do 90°C (po korakih 0,5°C). Samodejni izklop v primeru premajhne količine vode. 99h timer (časovnik). Primeren za vse posode odporne na toploto višine 15 cm. Integrirani ročaj za pričvrstitev na posodo.
Tehnični podatki
Moč
800 W
Material
kovina / plastika
Dimenzije (v/š/g)
39x7x10,5 cm
Barva
črna/srebrna
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov dobavitelja
CTC-UNIT D.O.O. UKMARJEVA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA