Podrobnosti izdelka
Mnenja
Sestavine
Koruza.
Navodila za uporabo
Navodila za uporabo
V 2-litrsko posodo damo 2 jedilni žlici rastlinske masti (ne margarine) ali olja in dve jedilni žlici koruze. Posodo pokrijemo in pražimo na srednji temperaturi. Posodo večkrat pretresemo, se koruza z vseh strani enakomerno segreje in da se ne prismodi. Po približno 1,5 do 2 minutah je pokovka pečena. Posodo odstavimo in pokovko po okusu posolimo. Okus lahko izboljšamo z dodatkom masla. Maslo (2 jedilni žlici) raztopimo in vmešamo v še toplo pokovko.
Hranilne vrednosti
Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost
1421/337 kJ/kcal
maščobe
4,2 g
- od tega nasičene maščobe
0,5 g
ogljikovi hidrati
59 g
- od tega sladkorji
0,6 g
beljakovine
9,3 g
sol
0,01 g
Kontaktni naslov dobavitelja
INTERSNACK, D.O.O. BRNČIČEVA ULICA 29, 1231 LJUBLJANA - ČRNUČE, SLOVENIJA