Instant goveja juha 5 začimb, Cup Noodles, Nissin, 65 g
Koda artikla: 180654
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Rezanci 80,3 % (PŠENIČNA moka, palmovo olje, sol, ojačevalci arome E621, sredstvo za obdelavo moke E500, E451, antioksidanti E306, sredstvo za uravnavanje kislosti E330), PŠENIČNE beljakovine (PŠENIČNI gluten, ekstrakt JEČMENOVEGA sladu), sladkor, maltrodekstrin, sol, ojačevalci arome E621, E627, E631, rdeča paprika, začimbe 1,0 %, arome (vsebuje PŠENICO, SOJO, MLEKO), čebula, goveja maščoba v prahu (goveja maščoba, goveja juha), SOJINA omaka v prahu (SOJA, PŠENICA, sol, maltodekstrin), modificiran škrob, čili v prahu 0,3 %, ekstrakt kvasa, SMETANA v prahu (glukozni sirup, palmovo olje, MLEČNE beljakovine), hidrolizirane koruzne beljakovine, barvilo (E150c, E160c), sredstvo proti strjevanju (E551), sredstvo za uravnavanje kislosti E330, E363; ekstrakt govejega mesa v prahu (maltrodekstrin, goveji ekstrakt) 0,02 %. Lahko vsebuje sledi ZELENE, RAKOV, RIB, GORČICE, MEHKUŽCEV in SEZAMA.
Odprite pokrov lončka do polovice in do označenega roba natočite vrelo vodo. Pokrijte lonček in pustite stati 3 minute, dobro premešajte. Dober tek!
MERIT HP D.O.O. BEOGRAJSKA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 340/81 | kj/kcal |
maščobe | 3,5 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 1,8 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 9,6 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 0,9 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | ||
beljakovine | 2,4 | g |
sol | 1,1 | g |