Beljakovinski muffin, belgijski biskvit z belo kremo, Proteini.si, 50 g
Koda artikla: 118229
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
"SI Beljakovinski mafin s sladkorjem in sladiloma. Nizka vsebnost sladkorjev. Salz, Zimt, Emulgator (Lecithin2), Aroma Vanille], Feuchthaltemittel Belgian biscuit Vir beljakovin (13 g beljakovin/100 g). Okus: Belgijski piškot s kremo. Sestavine: Jajčni ""(Maltit, Glycerin), Vollkornmehl (GLUTEN) [DINKELvollkornmehl"" beljak (JAJCA), krema z okusom speculaas piškotov (15 %) [sredstvo za ohranjanje (50 %), VollkornHAFERflocken (50 %)], pflanzliche Öle (Sonnenblu- vlage (izomalt), rastlinska olja (sončnično, kokosovo), posneto MLEKO v prahu, koncen- men, SOJA), Speculoos-Keks [karamellisierter Keks (50 %) (Weizen- trat beljakovin SIROTKE, LEŠNIKI (5%), sladkorni sirup, sredstvo za vzhajanje (natrijev with white cream mehl (GLUTEN), Zucker, pflanzliche Öle (Palm, Raps), Zuckersirup, hidrogenkarbonat), sol, cimet, emulgator (sončnični lecitin), aroma vanilje], sredstvo za Backtriebmittel (Natriumhydrogencarbonat), Salz, Zimt)], Backtrieb-
Hraniti, na suhem mestu in proč od neposredne sončne svetlobe.
PROTEINI.SI D.O.O. ULICA HEROJA VERDNIKA 22, 4270 JESENICE, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 1476/354 | kj/kcal |
| maščobe | 21 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 3,1 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 27 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 4,9 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | 13 | g |
| sol | 0,15 | g |