Krompirjevi njoki s tartufi, Special Moments, 400 g
Koda artikla: 46344
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Krompirjevo testo 80 % (krompirjev pire 98 % (voda, krompirjevi kosmiči, krompirjev škrob), sol, riževa moka), nadev 20 % (pasteriziran sir ricotta 45% (SIROTKA, MLEKO, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina), planinski sir Rosa Camuna 22 % (MLEKO, sol, sirilo, mlečnokislinske kulture), pripravek s sirom (sir (MLEKO, sol, mlečnokislinske kulture, sirilo mikrobnega izvora), voda, MASLO, MLEČNE beljakovine, Gorgonzola ZOP (MLEKO, mikrobiološke kulture, sol, sirilo živalskega izvora), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sol, krompirjev škrob), pripravek s tartufi 10 % (SMETANA, sončnično olje, glukozni sirup, krompirjev škrob, tartuf (TuberAestivum) 0,6 %, sušene gobe (Boletus Edulis) sol), sol, arome).
Hraniti na hladnem mestu, pri temperaturi od +4 °C do +6 °C. Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v 2 dneh. Navodila za pripravo: 100 g njokov stresite v 1 L vrele vode. Dodajte 1 žličko soli. Ko priplavajona površje, jih kuhajte še 2 minuti, nato ocedite in dodajte omako po želji.
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 629/149 | kj/kcal |
| maščobe | 4,3 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 1,5 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 23 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 0,7 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | 4,2 | g |
| sol | 1,1 | g |