Svinjska rebra, Heat & Eat, Pik Vrbovec, 500 g
Koda artikla: 200546
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca, podatki v povezavi s poreklom v smislu rojstva, reje/vzreje, zakola in obdelave mesa, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Marinirana in kuhana svinjska rebra (svinjska rebra 92 %, marinada 8 % (voda, škrob, začimbe, ekstrakti začimb, sol, dekstroza, arome, glukozni sirup, sredstvi za zgostitev: E412, E415, sredstvo za uravnavanje kislosti: E262, stabilizatorja: E500, E331). Hranilna vrednost se nanaša na izdelek brez kosti in lahko zaradi naravnih surovin varira. Omaka za žar (voda, sladkor, dvojni paradižnikov koncentrat, kis, jodirana sol, modificirani šrkob, začimbe, ekstrakt ječmenovega slada, aroma dima, sredstvo za zgostitev: E415, konzervansa: E202, E211).
V pečici: Pečico segrejte na 200 °C. Izdelek vzemite iz embalaže in ga položite na aluminijasti pekač. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte 30 minut pri temperaturi 200 °C. Zadnjih 5 minut prelijte z omako za žar in pustite da se zapeče. Na žaru: Izdelek vzemite iz embalaže in ga položite na segreti žar. Za izboljšanje senzoričnih lastnosti izdelek segrevajte na sredini žara, na indirektnem ognju, 15 minut. Zadnjih 5 minut prelijte z omako za žar in pustite da se zapeče.
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 858/190 | kj/kcal |
| maščobe | 15 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 5,8 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 0,8 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 0,8 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | 17 | g |
| sol | 1,7 | g |