Domači štruklji, Zlato Polje, zamrznjeno, 1 kg
Koda artikla: 189642
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Skutni nadev 40 % (SKUTA 90 %, JAJCA, koruzni škrob, MLEČNE beljakovine (posneto MLEKO v prahu, koncentrat SIROTKINIH beljakovin v prahu, SIROTKA v prahu), jodirana sol), PŠENIČNA bela moka, voda, rastlinsko olje (sončnično, sojino in repično v spremenljivih deležih), MLEČNE beljakovine (posneto MLEKO v prahu, koncentrat SIROTKINIH beljakovin v prahu, SIROTKA v prahu), jodirana sol, JAJCA v prahu, kvas.
KUHANJE: Zamrznjene štruklje položite v vrelo osoljeno vodo. Premešajte in kuhajte 20 - 25 minut ob rahlem vrenju, da se ne razkuhajo. Kuhane odcedite in jih postrezite po želji.PEKA: Zamrznjene štruklje položite v namaščen pekač in jih pecite v predhodno ogreti pečici približno 45 minut pri 180 °C. Pred pečenjem jih lahko prelijete s sladko ali kislo smetano, v katero ste razžvrkljali jajca. Nekaj minut pred koncem peke jih posujete z ribanim sirom.NASVET: Štruklji so lahko izvrstna samostojna jed, priloga ali posladek, uporabljajo pa se tudi kot dodatek k mlečni juhi. Lahko so kuhani ali pečeni v pečici preliti s smetano in jajci.
PODRAVKA D.O.O. LJUBLJANA MOSKOVSKA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 929/221 | kj/kcal |
maščobe | 7 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 3,6 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 31 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 2,9 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | ||
beljakovine | 8,4 | g |
sol | 0,98 | g |