Mešanica začimb za hamburger, Knorr Fix, 70 g
Koda artikla: 23878
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Drobtine (PŠENIČNA moka, kvas, sol), SOJINE beljakovine, paradižnikov pire v prahu 8,8 %, jodirana sol ( sol, kalijev jodat), paprika 4,7 %, izvleček kvasa, čebula v prahu 4,4 %, semena koriandra 3,9 %, sončnično olje, jedilna sol, česen v prahu 0,8 %, peteršilj, poper 0,7 %. Lahko vsebuje listno ZELENO, JAJCA, MLEKO, GORČIČNA SEMENA in druga žita, ki vsebujejo GLUTEN.
Priprava: V 175 ml vrele vode dodajte eno vrečko te začimbne mešanice in pustite stati 5 minut, da se mešanica prepoji z vodo. Vse skupaj zmešajte z mletim mesom in oblikujte 4 okrogle polpete. Specite jih na žaru ali ponvi. Na vsaki strani jih pecite 4-5 minut, dokler niso dobro zapečeni. Na pečeno meso položite sir in vse skupaj položite na prepolovljeno popečeno bombetko. V burger dodajte še liste zelene solate, rezine paradižnika, čebule in kumare. Pripravljen burger postrezite z zeljno solato "coleslaw". Zeljna solata "coleslaw": Drobno nasekljajte zelje, naribajte korenje, začinite s poprom in iztisnite limonin sok. Vse sestavine zmešajte z majonezo.
ATLANTIC TRADE D.O.O., LJUBLJANA KOLINSKA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 1335/316 | kj/kcal |
maščobe | 5,6 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 0,6 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 48 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 7,3 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | 9,8 | g |
beljakovine | 19 | g |
sol | 9,3 | g |