

Polnozrnata moka za kruh brez glutena, Nutrifree, 1 kg
Koda artikla: 158484
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
koruzni škrob, riževa moka, ajdova moka 10,5%, tapiokin škrob, sladkor, riževi otrobi 3%, vlaknine indijskega trpotca, gostilo: E464 in guar guma, sol, arome.
2 hlebčka: 500 g moke, 500 g mlačne vode, 7 g suhega kvasa, 15 g olivnega olja. Moki dodajte kvas in vodo in premešajte. Dodajte olje in pregnetite v homogeno zmes. Maso razdelite na dva dela in oblikujte v željeno obliko. Testo naj vzhaja 1h. Pecite 10 min pri 200 st. C.
RANDI GORICA D.O.O. VELIKA POT 21, 5250 SOLKAN, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 1451/342 | kj/kcal |
| maščobe | 1 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 0,2 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 78 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 4,5 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | 4,5 | g |
| beljakovine | 2,9 | g |
| sol | 1,5 | g |