
Ajdovi ravioli s tremi siri, Divita, 250 g
Koda artikla: 871712
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
albuminska skuta 19 %, pšenični zdrob, pšenični durum zdrob, voda, smetana, trdi sir za ribanje 5,5 %, ajdova moka 5 %, trdi sir Tolminc 4 %, krušne drobtine (pšenična moka, kvas, jodirana sol), trdi sir v prahu 2 % (vsebuje sredstvo proti sprijemanju: celuloza v prahu), jajčni prah, modificiran krompirjev škrob, pšenične vlaknine, jodirana sol, krompirjevi kosmiči (krompir, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin; antioksidanta: askorbil palmitat, natrijev metabisulfit; kurkuma, izvleček paprike), kvasni ekstrakt, sir gorgonzola v prahu 0,3 % (sir gorgonzola, sirotka, sol, sredstvi za uravnavanje kislosti: citronska kislina, askorbil palmitat), mleko v prahu, albuminska skuta v prahu, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Lahko vsebuje sledove soje, listne zelene in gorčičnih semen.
Priprava: Raviole stresite v vrelo soljeno vodo. Kuhajte jih 3 minute na majhnem ognju, odcedite in prelijte s priljubljeno omako. Če želite uživati v pristnem okusu polnila, jih obogatite le s koščkom masla ali nekaj kapljicami olivnega olja.
MLINOTEST D.D. TOVARNIŠKA CESTA 14, 5270 AJDOVŠČINA, SLOVENIJA
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 1146/272 | kj/kcal |
maščobe | 6,2 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 3,5 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 42 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 1,6 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | ||
beljakovine | 11 | g |
sol | 0,5 | g |