Zmes za pripravo Panna Cotte s prelivom maline, Dolcela, 120 g
Koda artikla: 870019
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Sladkor, modificiran škrob, dekstroza, jedilna želatina (goveja), aroma, barvilo (beta karoten). Mešanica za preliv z malinami: sladkor, dekstroza, modificiran škrob, liofilizirane maline v prahu 8 %, maltodekstrin, aroma, kislina (citronska kislina), sredstva za zgostitev (guar gumi, ksantan gumi). Lahko vsebuje PŠENICO, MLEKO in JAJCA.
1. Pripravite 4 steklene kozarčke ali skodelice. 2. V visoko posodo vlijte 250 ml hladnega mleka in 200 ml sladke smetane ter dodajte vsebino mešanice za pripravo deserta. Z električnim mešalnikom mešajte na srednji hitrosti natanko 1 minuto, da dobite desert ustrezne gostote, primerne za vlivanje v kozarčke. 3. Pripravljen desert porazdelite v kozarčke in postavite v hladilnik za čas priprave preliva z malinami. 4. V posodo vlijte 50 ml hladne vode in dodajte mešanico za preliv. S stepalko mešajte 1,5 minute. Iz hladilnika vzemite kozarčke z desertom in v vsak kozarček dodajte eno žlico pripravljenega preliva. Pustite, da se ohlaja v hladilniku najmanj 30 min pred serviranjem.
PODRAVKA D.O.O. LJUBLJANA MOSKOVSKA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 1626/383 | kj/kcal |
maščobe | 0,1 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | ||
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 92 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 67 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | ||
beljakovine | 3,3 | g |
sol | 0,18 | g |