
Sojin burger s špinačo in kvinojo, Valsoia, 200 g
Koda artikla: 600270
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Voda, rekonstituirana SOJINA moka 18 %, špinača 12 %, korenje, krompir, čebula, semena kvinoje 3 %, sončnično olje, vlaknine citrusov 2,5 %, SOJIN pripravek 1 % (ekstrakt SOJINIh zrn 63 % (voda, SOJINA zrna 8,2 %), modificiran škrob, sončnično olje, jedilna sol (morska), stabilizator (ksantan guma, gumi iz zrn rožičevca), regulator kislosti mlečna kislina, arome), naravna aroma (vsebuje SOJO in ZELENO), jedilna sol (morska), sladkor, stabilizator metilceluloza, SOJINE beljakovine 0,06 %, vitamin B12.
Način priprave: V ponvi: izdelek položite v vroče olje in ga na zmerni temperaturi pecite približno 3 minute na vsaki strani. V pečici: Izdelek položite na pekač in pecite v predhodno ogreti pečici na 200 °C, 8 minut. V mikrovalovni pečici: Izdelek segrevajte 2 minuti na 750 W. Hraniti v pri temperaturi od 0 do +4 °C! Po odprtju uporabiti v roku dveh dni. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži.
VALSOIA PRONOVA D.O.O. POD HRASTI 31, 1218 KOMENDA, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 470/112 | kj/kcal |
| maščobe | 2,9 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 0,4 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 7,9 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 2,6 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | 10 | g |
| sol | 0,76 | g |
| Vitamini in minerali | Na enoto | Priporočeni dnevni vnos (PDV) |
|---|---|---|
| Vitamin B12 | 0,38 µg / 100 g | 15% |