Tunin sendvič, Minute, 190 g
Koda artikla: 559292
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
SEZAM štručka (PŠENIČNA bela moka, voda, PŠENIČNO kislo testo, margarina (rastlinska olja (palmovo, repično), voda, emulgatorja (E471, E322), jedilna sol, regulator kislosti (E330), konzervans (E202), barvilo (E160b) aroma), SEZAM 2,8 %, kvas, jedilna sol, kristalni sladkor, sončnično olje, sredstvo za obdelavo moke (E300), encimi), TUNA 20 % (75 % TUNA, olivno olje, jedilna sol), paradižnik, MAJONEZA (sončnično olje 76 %, voda, JAJČNI rumenjak 6,5 %, GORČICA (voda, GORČIČNO seme, alkoholni kis, jedilna sol, vinski kis, začimbe, aroma, barvilo (riboflavin)), alkoholni kis, sladkor, sredstvi za uravnavanje kislosti (MLEČNA, citronska kislina), aroma ZELENE, barvilo (riboflavin)), mastna emulzija (rastlinske maščobe (palmova, kokosova), voda, rastlinska olja (sončnično, repično), kuhinjska sol, emulgator (SOJIN lecitin), konzervans E200, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), koruza. Lahko vsebuje sledi OREŠKOV, SOJE in MLEKA.
Izdelek namenjen takojšnjemu zaužitju, brez priprave
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 1139/271 | kj/kcal |
| maščobe | 11,1 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 3,9 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 32,9 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 2 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | 9,8 | g |
| sol | 1,67 | g |