Orientalske testenine s piščancem Yakisoba, Saikebon, 93 g
Koda artikla: 181281
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Instant rezanci (79 %): PŠENIČNA moka, palmovo olje, modificirani škrob, sol, sredstva za vzhajanje: natrijev karbonat, kalijev karbonat. Tekoče začimbe (17 %): SOJINA omaka 7,6 % (voda, SOJA, PŠENICA, sol), sončnično olje, sladkor, ojačevalci arome: E621, E635; arome (vsebujejo MLEKO), jabolčni kis v prahu (jabolčni kis, maltodekstrin), SOJINA omaka v prahu 0,45 % [SOJINA omaka 76 % (SOJINA semena, PŠENICA, sol), maltodekstrin, sol], česen v prahu, ingver, kvasni ekstrakt. Dehidrirane začimbe (4 %): zelenjava 3,3 % (korenje, zelje, por), piščančje meso 0,7 %. Lahko vsebuje sledi: ZELENE, JAJC, RAKOV, RIB, GORČICE, SEZAMOVIH semen, ŠKOLJK.
odstranite plastični pokrov, folijo iz aluminija in vrečko iz skodelice. Vlijte vrelo vodo do notranje črte. Pustite mirovati 3 min brez pokrova. Ponovno pokirjte s preluknjanim plastičnim pokrovom. Previdno odlijte vrelo vodo skozi preluknjan pokrov in pri tem držite pokrov pritrjen na skodelico (pazite, vrela voda!). Na koncu dodajte sojino omako iz vrečke in premešajte
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 938/224 | kj/kcal |
| maščobe | 10 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 4,7 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 28 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 3,7 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | 1,5 | g |
| beljakovine | 4,7 | g |
| sol | 1,2 | g |