Grški jogurt Vilikis z višnjami, Z Bregov, 150 g
Koda artikla: 86331
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
DATELJ, med: pasterizirano standardizirano polnomastno MLEKO, SMETANA, sladkor, DATLJI 1,4 %, pekovski med 1,4 %, posneto MLEKO v prahu, modificiran koruzni škrob, gostilo; karagenan, kardamom, cimet, arome, regulator kislosti: MLEČNA kislina, karameliziran sladkor, jogurtova kultura.; borovnica: pasterizirano standardizirano polnomastno MLEKO, SMETANA, sladkor, borovnice 3,6 %, posneto MLEKO v prahu, modificiran koruzni škrob, gostilo: pektin, arome, regulator kislosti: citronska kislina, koncentrat soka črnega korenja in hibiskusa, jogurtova kultura.; češnja, granatno jabolko: pasterizirano standardizirano polnomastno MLEKO, smetana, sladkor, višnje 5,4 %, sok granatnega jabolka (iz zgoščenega) 1,8 %, posneto MLEKO v prahu, modificiran koruzni škrob, gostilo: pektin, aroma, sredstva za uravnavanje kislosti: citronska kislina in natrijev citrat, aronija in koncentrat soka črnega korenja, jogurtova kultura.
Porabiti do datuma odtisnjenega na pokrovčku. Hraniti pri temperaturi od +4 °C do +8 °C.
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | datelj, med: 582/139; borovnica: 593/142; češnja, granatno jabolko: 569/136 | kj/kcal |
| maščobe | datelj, med: 8,1; borovnica: 8; češnja, granatno jabolko: 8 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | datelj, med: 5,4; borovnica: 5,3; češnja, granatno jabolko: 5,3 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | datelj, med: 13,7; borovnica: 14,5; češnja, granatno jabolko: 13,4 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | datelj, med: 13,1; borovnica: 13,7; češnja, granatno jabolko: 13,1 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | datelj, med: 2,9; borovnica: 3; češnja, granatno jabolko: 2,8 | g |
| sol | datelj, med: 0,1; borovnica: 0,1; češnja, granatno jabolko: 0,08 | g |