Sveže pirino testo za pizzo, Tante Fanny, 400 g
Koda artikla: 678993
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
PIRINA MOKA, pitna voda, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, sredstva za vzhajanje: dinatrijev difosfat, natrijev bikarbonat, etilni alkohol, PIRIN PŠENIČNI GLUTEN, jedilna sol, PIRIN PŠENIČNI ŠKROB, emulgator: mono in digliceridi maščobnih kislin , sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, kvas, antioksidant: askorbinska kislina
Pečico segrejte na 200 °C(vroč zrak) (200 °C zgornji/spodnji grelec). Testo razvaljamo s papirjem za peko (papir uporabimo kot površino za peko). Paradižnikovo omako enakomerno porazdelite po testu, oblozite po želji (salama, koruza, sir...). Na srednji režetki pecite cca 20min oz do željene zapečenosti. Izdelek je potrebno ternično obdelati. Ne uživajte surovega testa!
AL PONTE, D.O.O., LJUBLJANA POT K SEJMIŠČU 30, 1231 LJUBLJANA - ČRNUČE, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 1194/283 | kj/kcal |
| maščobe | 5,6 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 1,4 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 45 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 2,5 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | 2,9 | g |
| beljakovine | 9,9 | g |
| sol | 2,3 | g |