Čokoladno pismo, Dr. Oetker, 75 g
Koda artikla: 447019
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
Sladkor, glukozni sirup, voda, maltodekstrin, palmina maščoba, sladka SIROTKA v prahu, manj masten kakav v prahu (2,2 %), emulgator (acetatni estri mono - in digliceridov maščobnih kislin), arome, barvili (karoteni, titanov dioksid).
Preden tubo odprete, jo dobro pregnetite. Odprite tubo in na krožnik ali papir izstisnite vzorec črke. Pri tem tubo držite kot svinčnik in jo enakomerno stiskajte. Tekočnost se poveča, če tubo nekaj časa namakate v topli vodi. Po uporabi tubo tesno zaprite. Ne smete je hraniti v hladilniku. Sladkorno pisavo na pecivu posušite na zraku. Ne uporabljajte je na vlažni podlagi, npr. na smetani.NASVET: Keksov tudi po tem, ko je pisava že skoraj suha, po možnosti ne odlagajte enega vrh drugega, drugače pisava ostene mehka in se ne posuši popolnoma.
DR. OETKER, D.O.O. GMAJNA 15, 1236 TRZIN, SLOVENIJA
| Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
|---|---|---|
| energijska vrednost | 1269/301 | kj/kcal |
| maščobe | 6 | g |
| od tega | ||
| — nasičene maščobe | 4,9 | g |
| — enkrat nenasičene maščobe | ||
| — večkrat nenasičene maščobe | ||
| ogljikovi hidrati | 60 | g |
| od tega | ||
| — sladkorji | 43 | g |
| — polioli | ||
| — škrob | ||
| prehranske vlaknine | ||
| beljakovine | 1 | g |
| sol | 0,11 | g |