Sveže listnato testo, Backini, 275 g
Koda artikla: 771709
Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane informacije o živilu. Med predpisanimi podatki so tudi variabilni podatki, kot so rok uporabnosti, navedba proizvajalca in poreklo, zato boste na izbranem izdelku doma lahko ugotavljali razlike. Na označbi živila, ki ga boste prejeli, so navedeni VSI obvezni podatki. Slike so simbolične, ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja Mercator Spletne Trgovine.
PŠENIČNA MOKA; pitna voda; palmina maščoba; etilni alkohol; PŠENIČNI ŠKROB; sladkor; repično olje; sol; Sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.
Pečico segrejte 200 °C( vroč zrak) (220 °C z zgornjim in spodnjim gretjem).Testo vzamemo iz hladilnika cca 10 minut pred obdelavo.Testo razvaljamo - (papir služi kot podlaga pri peki).Testo narežemo na želene kose, npr.12x12 cm in poljubno obložite. Vogale namažite z vodo, jih zložite skupaj in močno pritisnite. Pečemo v predhodno ogreti pečici na srednji rešetki približno 15-20 minut, dokler zlato ne porjavijo. Čas pečenja je približno 30-35 minut, odvisno od vrste pečice in nadeva. Izdelek je potrebno ternično obdelati. Ne uživajte surovega testa!
AL PONTE, D.O.O., LJUBLJANA POT K SEJMIŠČU 30, 1231 LJUBLJANA - ČRNUČE, SLOVENIJA
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 1641/393 | kj/kcal |
maščobe | 24 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 13 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 38 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 2,8 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | 1,1 | g |
beljakovine | 5,8 | g |
sol | 0,55 | g |